keyboard_arrow_right
HTC One

HTC One

De HTC One is een populaire smartphone van HTC, uit het jaar 2013. Deze telefoon had als code naam M7 en staat daarom ook wel bekend als de HTC One M7. Zeker voor die tijd had de HTC One uitstekende specificaties. De telefoon werd geleverd met Android 4.1.2 “Jelly Bean”, en is dus geschikt voor WhatsApp. Dit besturingssysteem van de HTC One is zelfs te upgraden naar Android 5.0.2 “Lollipop”. Hierdoor kan WhatsApp op deze telefoon nog jaren gebruikt worden. Uitleg over hoe WhatsApp te downloaden, installeren, verifiëren en te gebruiken op deze Android telefoons vind je daarom op onze pagina Whatsapp voor Android downloaden.

Ook de opvolgers van de HTC One (M7) draaien op recente Android-versies en zijn dus geschikt voor WhatsApp. Deze opvolgers zijn onder andere: HTC One Mini, HTC One Max, HTC Butterfly S, HTC One (M8), HTC One Mini 2, HTC Butterfly 2, HTC One M9, HTC One M9+, HTC One A9s, HTC 10. Ook hiervoor ga je dus naar onze pagina Whatsapp voor Android downloaden.

Overigens is de HTC One M8 (een van de opvolgers van de HTC One M7), uit 2014, ook verschenen in een versie met het besturingssysteem Windows Phone 8.1. Windows Phones worden sinds 2018 helaas niet langer ondersteund door WhatsApp. Deze telefoon is dus helaas ongeschikt voor WhatsApp.