keyboard_arrow_right
Motorola Moto G

Motorola Moto G

Wil je whatsappen op de Motorola Moto G? Lees hier alles over het installeren van WhatsApp op de Motorola Moto G.

Motorola heeft 3 telefoons uitgebracht onder de naam Moto G. De eerste kwam in 2013 op de markt. In 2014 en in 2015 kwam er een nieuwe generatie uit van de Moto G.

Motorola Moto G (eerste generatie)

De eerste generatie Motorola Moto G kwam uit in 2013. Bij de lancering werd de telefoon geleverd met Android 4.3 “Jelly Bean”. Inmiddels is deze te upgraden naar Android 5.1 “Lollipop”. WhatsApp vereist een Android versie van 4.0.3 of hoger. Deze Moto G is dus wel geschikt voor WhatsApp (zie installatie-instructies hier).

De 2014-versie van de Motorola Moto G

Motorola Moto G (tweede generatie)

De tweede generatie Motorola Moto G kwam uit in 2014. De telefoon werd geleverd met Android Kitkat 4.4.4. Inmiddels is deze te upgraden naar Android 6.0 “Marshmallow”. WhatsApp vereist een Android versie van 4.0.3 of hoger. Deze Moto G is dus wel geschikt voor WhatsApp (zie installatie-instructies hier).

Motorola Moto G (derde generatie)

De Motorola Moto G (derde generatie) is een telefoon uit 2015. Deze mobiel werd geleverd met het besturingssysteem Android 5.1 “Lollipop”. Die versie is inmiddels te upgraden naar 6.0.1 “Marshmallow”. WhatsApp vereist een Android versie van 4.0.3 of hoger. Deze Moto G is dus wel geschikt voor WhatsApp (zie installatie-instructies hier).