keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_right
Nieuw: berichten verwijderen van WhatsApp
Nieuws

Nieuw: berichten verwijderen van WhatsApp

Het lijkt er op dat WhatsApp is begonnen met het uitrollen van een functie waarbij gebruikers hun berichten kunnen verwijderen. Dit blijkt uit een FAQ-pagina op de website van WhatsApp.

Berichten kunnen worden verwijderd in zowel één-op-één gesprekken als in groepsgesprekken. De mogelijkheid is alleen beschikbaar binnen 7 minuten na verzending van het bericht.

Door een bericht ingedrukt te houden en vervolgens op ‘verwijderen’ te tikken, verschijnt er een menu. Je kan ook meerdere berichten selecteren. Kies hier voor ‘verwijder voor iedereen’, en het bericht wordt bij de andere chatdeelnemers verwijderd. Na 7 minuten is deze functie niet meer beschikbaar en kan het alleen op de eigen telefoon worden verwijderd.

De functie werkt op Android, iOS, en Windows. Het is wel noodzakelijk dat de andere gebruikers ook de nieuwste WhatsApp versie hebben geïnstalleerd. Je krijgt geen melding als het verwijderen is mislukt. Bovendien krijgen Android gebruikers waarmee je chat naar verluidt wel een melding dat er een bericht is verwijderd.

 

One Comment

  1. vans kopen
    november 1, 2017 at 15:43

    goed artikel, heel erg bedankt

Comments are closed.