keyboard_arrow_right
WhatsApp downloaden voor LG

WhatsApp downloaden voor LG

Voor veel (nieuwere) LG toestellen is het downloaden en installeren van WhatsApp niet moeilijk. Veel LG toestellen draaien bijvoorbeeld op Android of Windows. Bekijk daarvoor ook WhatsApp Windows Phone en WhatsApp Android. Daarnaast zijn er ook nog veel oudere toestellen die draaien op een eigen besturingssysteem van LG, hierop is het downloaden van WhatsApp helaas niet mogelijk.

LG telefoons met Android
Onder andere de volgende smartphones werken op Android, en zijn zeker geschikt voor WhatsApp: LG G2, LG G3, LG G4, LG G5, LG G6, LG Nexus 5X. Instructies voor het downloaden en installeren van WhatsApp op deze telefoons vind je op onze pagina Whatsapp voor Android downloaden.

Oudere LG telefoons
Oudere toestellen die draaien op een eigen besturingssysteem van LG zijn helaas niet geschikt voor WhatsApp. Dit zijn onder andere de LG A120, de LG A130 en de LG A140.

Zie onze pagina voor specifieke telefoons om te zien of jou Nokia geschikt is. Vind jou telefoon in onderstaande selectie, of gebruik het zoekveld rechts of onder deze pagina voor nog meer type telefoons.
LG GD350, LG Pure GD550, LG G5