keyboard_arrow_right
Whatsapp Downloaden voor Windows Phone

Whatsapp Downloaden voor Windows Phone

Op je Windows smartphone kan je Whatsapp downloaden en installeren. Je versie moet dan wel minimaal Windows Phone 8.1 of hoger zijn. Als je besturingssysteem Windows 10 Mobile is, dan kan je dus ook whatsappen. Het downloaden kost ongeveer 30 mb. Het downloaden en installeren van WhatsApp voor Windows Phone is erg simpel:

1. Open de Marketplace app op je telefoon en tik op de zoekbutton. Voer nu ‘WhatsApp’ in en selecteer het eerste zoekresultaat. Deze heet vanzelfsprekend “WhatsApp” (van “WhatsApp Inc.“) en is te herkennen aan het groene icoontje met daarin een wit telefoontje. Op de App pagina vind je wat algemene informatie over WhatsApp voor Windows Phone zoals een korte omschrijving, recensies en wat technische specificaties.
2. Om WhatsApp te downloaden klik je op de download button. Windows Phone begint nu direct met het downloaden en installeren van WhatsApp voor Windows Phone. Je ontvangt een notificatie zodra de installatie is afgerond.
3. Open nu de app om je telefoonnummer per SMS of telefoon te verifiëren. Zodra je telefoonnummer is geverifieerd kun je direct beginnen met het versturen van gratis berichten naar al je contacten.

WhatsApp is nu succesvol gedownload, geïnstalleerd en geverifieerd!

Helaas heeft WhatsApp bekend gemaakt te stoppen met de ondersteuning voor Windows Phone. Vanaf eind 2017 zal WhatsApp niet langer gebruikt kunnen worden.